او ادامه داد: «اصفهان ویژگیهای خاص خودش را دارد و مدیران آن در زمینههای مختلف ویژگیهای خاص دارند. بر این اساس ما نخستین استانی بودیم که شورای فناوری و مهارت را تأسیس کردیم و درعینحالی که استان اصفهان اولین استان دارای شهرک علمی و تحقیقاتی کشور بود، دامنه فعالیت این شهرک را به کریدور علم و فناوری کشور گسترش دادیم.» عباس رضایی افزود: «یکی از دغدغههای مهم و تمام هموغم من آموزشوپرورش است؛ چون اعتقاد دارم اگر بخواهیم مشکلات کشور را با ظرفیتهای خوبی که داریم حل کنیم، بهترین راهحل آن همین نگرش مثبتی است که میتوانیم به آموزشوپرورش داشته باشیم.» او ادامه داد: «اولین اولویت من که در تمام جلسات استانی گفته میشود، آموزشوپرورش است. دست همه معلمان بهویژه معلمان کلاس اولی را میبوسم و به این بوسه افتخار میکنم».
در ایام کرونا سرمایه اجتماعی فرهنگیان کم نشد
مدیرکل اداره آموزشوپرورش استان اصفهان نیز ضمن تبریک یکصدمین سالگرد تأسیس ادارهکل آموزشوپرورش، گفت: «اولویت اصلی استاندار اصفهان، آموزشوپرورش است و در عمل هم شاهد اهتمام استاندار اصفهان به این قضیه هستیم.» محمد اعتدادی افزود: «در شرایط شیوع گسترده کروناویروس، همکاران فرهنگی جهاد آموزشی ارزشمندی در استان اصفهان انجام دادهاند و این سرمایه اجتماعی که بین فرهنگیان برقرار بود، هیچوقت کم نشد».
او با بیان انجام اقدامات خوب آموزشی و پرورشی در استان گفت: «آموزشوپرورش استان اصفهان مثل همیشه در جایگاه رفیع علمی، فرهنگی، تربیتی و پرورشی کشور قرار دارد و همچنان با بالندگی مسیر خود را پیش میبرد.» پس از اجرای گروه سرود آوای مهر طاها، معلم ریاضی سریال قصههای مجید، سید مرتضی حسینی، در گفتوگو با مجری برنامه گفت: «اگر معلمی هنرمند نباشد نمیتواند در کارش موفق شود. اگر من را مردم ایران و اصفهان به یاد دارند، شاید به دلیل این باشد که یادآور معلمهایشان بودهام.» او ادامه داد: «بعضیها میگویند آب قلبت را میخوری و بعضی دیگر اشاره دارند که آب چشمت را! در سالهایی که قصههای مجید کار میشد، آقای مرادی کرمانی به من گفتند تو واقعا توانستی نقش یکی از معلمهای من را بازی کنی.» حسینی سپس دیالوگهای ماندگاری از این سریال را خواند و قسمتهایی کوتاه از آن پخش شد.
در ادامه حسامالدین سراج، خواننده، به برنامه دعوت شد. او نیز رو به دوربین شبکه تلویزیونی استان با اشاره به اینکه بعضی معلمها شاخص هستند، گفت: «من دست معلم کلاس اولم را میبوسم؛ درعینحالی که خودم حرفه معلمی را دوست دارم. بهنوعی با هنرآموزانم که در کلاسهای خصوصی همدیگر را میبینیم انس و علاقه خاصی دارم و خوشحالم که علاقه من به این حرفه شریف در خوانندگی تبلور پیدا کرده است.» سراج با یادکرد از معلم بزرگ آواز ایران، محمدرضا شجریان، برای او آرزوی سلامتی کرد و به اجرای تصنیف «ای عشق همه بهانه از توست» پرداخت. در پایان این مراسم، اسفندیار معتمدی، از معلمان پیشکسوت استان، بیان کرد: «امسال نهفقط صدمین سال تأسیس ادارهکل آموزشوپرورش است، بلکه صدمین سال تأسیس تربیتمعلم و صدمین سال استخدام رسمی معلم در ایران و یادبود یکی از مهمترین دستاوردهایی است که در صدسال گذشته به آن دستیافتهایم که چیزی نیست جز اینکه دولت قبول کرد آموزشوپرورش وظیفه اصلی اوست.» او ادامه داد: «معلمین اصفهانی فقط در استان اصفهان تأثیرگذار نبودهاند؛ روزی که قرار بود دارالفنون در اصفهان تأسیس شود به دنبال این بودند که کسی از گذشته فرهنگ ما و وضع جهان کنونی ازنظر آموزشوپرورش اطلاع داشته باشد، در سطح کشور مشخص شد که مرحوم علیمحمد اصفهانی و پسرانش از این وضع مطلعاند؛ بنابراین اعتضادالسلطنه آنها را برای مدیریت دارالفنون به تهران برد.» معتمدی افزود: «نخستین کتابهای ریاضی، نجوم و جغرافی را میرزا عبدالغفارخان نجم الدوله اصفهانی نوشته است. نخستین کتاب تربیت را نیز کاشانی نوشته است، آنهم درزمانی که ما هنوز واژه جدید تربیت را نمیدانستیم و وقتی قرار شد مدرسه همایونی را بهعنوان اولین مدرسه در اصفهان افتتاح کنند، این کتاب نوشته شد.»گفتنی است، رونمایی از 23 جلد کتاب شامل هشت کتاب در بخش اصلی و 15 کتاب در بخش جنبی، رونمایی از تمبر اختصاصی آیین یکصدمین سالگرد تأسیس اداره کل آموزشوپرورش استان اصفهان و تجلیل از پدر نخستینشهید مدافع سلامت اصفهان شهید دکتر سعید حقیقی از آیتمهای برنامه یکصدمین سالگرد تأسیس ادارهکل آموزشوپرورش اصفهان بود.