به گزارش اصفهان زیبا؛ جهان اسلام مدتهاست که با مجموعهای از قدرتهای استعماری درگیر بوده و در جریان رویکرد ترور، بهعنوان یکی از ابزارهای این مجموعه در رسیدن به قدرت آنها قرار گرفته است؛ استعمار نیز در قالب استعمار کهن و استعمار فرانوین فعالیت میکند که سیاست استعمار فرانوین طی چند دهه گذشته حذف فیزیکی رهبران طرف مقابل و ترور آنها بوده و کشتار برخی از این رهبران را بهوسیله ارتشهایی همچون داعش انجام داده است، ارتشی که همچنان بهصورت غیرعلنی کشتارهایی را به شکل ترور و مخفی انجام میدهد.
اسرائیل از زمان ظهورش، ابتدا در قالب جنگها و کشتارهای علنی عمل کرد و پسازآن همواره سعی کرد بهعنوان عامل غربیها بر جهان اسلام سلطهگری کند و با تسلط بر منابع غنی آنها، اهداف خود را محقق سازد. در این میان، سیاست ترور را هم در دستورکار خود قرار داد و هرکجا مخالفی با سیاستهایش یافت، از رویکرد ترور استفاده کرد. در خصوص ترور اسماعیل هنیه و دیگر شخصیتهای مبارز جبهه مقاومت و حماس، تنها پای اسرائیل وسط نیست؛ بلکه سازمانهای اطلاعاتی و جاسوسی آمریکا، انگلستان و حتی فرانسه نیز در این موضوع نقش دارند و اسرائیل با همکاری آنها و در استفاده از ابزارهای پیشرفته این سازمانها اقدامات خود را پیش میبرد.
اشتباه صهیونیست ها در انجام ترورها
اسرائیل طی ماههای اخیر در ظاهر، رسالت و وظیفه خود را در ترور شخصیتهای مبارزاتی انجام داده است؛ اما اجرای این ترورها نباید به این شکل تعبیر شود که در کل، این رژیم موفق بوده است؛ چراکه جهان اسلام بسیار وسیع است و در به سرانجام رساندن برخی از ترورها به اشکال مختلف، عملکرد و سیاست کلی اسرائیل موفق نبوده و حتی جهان اسلام و البته دستگاه اطلاعاتی ایران نیز در مواجهه با این ترورها موفق عمل کرده است و در این میان، توانسته بسیاری از جاسوسها را دستگیر و در ادامه، برخی از ترورها را ناکام و لغو کند؛ حتی برخی از ترورها از سمت اسرائیل مدتزمان بسیاری طول کشیده تا انجام شود؛ کما اینکه ترور فؤاد شکر (حاجمحسن) در لبنان ۴۰ سال به طول انجامید و درنهایت صورت گرفت.
رویکرد ترور اسماعیل هنیه از زمانی که در جبهه مقاومت بر سر کار آمد، در برنامه رژیم صهیونیستی وجود داشت؛ اما طی این سالها موفق به انجام آن نشد. اینها همگی نشاندهنده ناکارآمدیهای بیشمار و موفقنبودن کلی صهیونیستها در انجام ترورهاست. درمجموع اما ترور شخصیتهای مقاومت از سمت اسرائیل با یک اشتباه بزرگ همراه بوده، آنهم نادیدهگرفتن واکنشها، بازخوردها و پیامدهایی است که این ترورها بههمراه دارد. اسرائیل در سایه اقدامات جنایتکارانه خود بهعنوان منفورترین رژیم جهان شناخته میشود.
بیشترین پروندههای مربوط به آدمکشی و پروندههای نقض حقوق بشر به اسرائیلیها مربوط است. هرساله در سازمان ملل متحد بیش از 10 قطعنامه علیه اسرائیلیها به تصویب میرسد که نقض حقوق بشر از سمت این رژیم را به ثبت میرساند؛ لذا عملکرد اسرائیل در قالب ترور سبب واکنشهای جهانی، ضربهزدن به آن و تضعیف جایگاه جهانیاش خواهد شد و این روند اسرائیل را درنهایت به سمت محوشدن سوق میدهد. اسرائیل متوجه این پیامد علیه خود نیست و کمکم با انجام این اشتباه محاسباتی مقدمات نابودی خود را فراهم میسازد.
شخصیت هنیه؛ آزادیبخش ضدنژادپرستی و محبوب
اسماعیل هنیه بهعنوان یک رهبر گروه آزادیبخش و ضد اشغالگری در دنیا و در میان رهبران استقلالطلب ضداشغالگر بسیار محبوب است؛ رهبری قابلاحترام که محبت دائمی بسیاری از مظلومان جهان به او غیرقابلانکار است. عملکرد اسماعیل هنیه حتی جنبه مبارزات ضد نژادپرستی هم داشت؛ همچون نلسون ماندلا که خود یک مقام ضدنژادپرست بود و هنیه همین عملکرد را در فلسطین که شرایط به نسبت بدتری در مقایسه با آفریقا دارد، انجام میداد.
شخصیت هنیه به لحاظ اقدامات آزادیبخش و ضدنژادپرستی، محبوب و مورداحترام بود و نهفقط ملت فلسطین و جهان اسلام، بلکه در بسیاری از کشورهای غیراسلامی هم طرفدار داشت؛ فضایی که همگی نتیجه و عواقب اقدامات اشتباه صهیونیستها طی این سالها بهشمار میرود. از سوی دیگر، در صحنهماندن مردم فلسطین بهخصوص طی ۳۰ سال گذشته خود بهنوعی پیامد حرکتهای نادرست اسرائیل در خصوص مردم فلسطین است؛ در حال حاضر هم بازتاب ترورهای صورتگرفته از سمت رژیم صهیونیستی مطمئنا خسارات زیادی را برایش بهبار خواهد آورد.
چرا ترور هنیه در تهران صورت گرفت؟
اسرائیل سالها در کمین ترور هنیه نشسته بود و سرانجام توانست او را در قلب مقاومت (تهران) به شهادت برساند؛ اما در اینکه چرا برنامهریزی ترور هنیه در تهران صورت گرفت، دلایل مختلفی وجود دارد: اول اینکه، اسرائیل بهدنبال انتقام از تهران در پاسخ به عملیات وعده صادق بود و در حساسترین و امنیتیترین فضای سیاسی ایران، این ترور را انجام داد تا بتواند در موقعیتی، متفاوتتر از گذشته عمل کند؛ دیگر اینکه، هدف او در انجام این عملیات در تهران به این خاطر بود که اسرائیل نگران روابط خود با کشورهای عربی و همسایه ایران است؛ چراکه برخی از این کشورها به شکلهای مختلف با اسرائیل همکاری دارند و در صورت ترور هنیه در آن کشورها عواقب خطرناکی متوجه اسرائیل میشد؛ سوم اینکه، ایران به دلیل قدرت بهاصطلاح پاسخگویی، انتقام و خونخواهیاش تصور این را نمیکرد که اسرائیلیها در ایران دست به ترور چنین شخصیتی بزنند.
درواقع این اشتباه محاسباتی ایران بود؛ حتی ساعاتی پیش از ترور، اسماعیل هنیه در مراسم تحلیف رئیسجمهور کشورمان، بخشی از مسیر تا ساختمان مجلس شورای اسلامی ایران را خود بهتنهایی و بدون هیچ محافظی طی کرد و در برج میلاد تهران نیز حضور پیدا کرد؛ به همین خاطر هیچ احتمالی برای ترور او در تهران داده نمیشد و این فضا در موفقیت ترور هنیه در تهران نقش بسزایی داشت.