غذاهای پیشنهادی سر کاری

انتخاب غذای مناسب برای سر کار کمی دغدغه دارد، از طرفی، غذا باید سبک باشد تا احساس سنگینی و خواب‌آلودگی ایجاد نکند و از طرف دیگر، باید انرژی لازم برای ادامه کار را تامین کند.

تاریخ انتشار: 10:03 - یکشنبه 1403/10/9
مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه
غذاهای پیشنهادی سر کاری

به گزارش اصفهان زیبا؛ انتخاب غذای مناسب برای سر کار کمی دغدغه دارد، از طرفی، غذا باید سبک باشد تا احساس سنگینی و خواب‌آلودگی ایجاد نکند و از طرف دیگر، باید انرژی لازم برای ادامه کار را تامین کند.

در این بین بهتر است بیشتر از غذاهایی که با نان صرف می‌شود، استفاده کنید تا هم سبک باشد و هم بهتر انرژی‌بخش باشد. حال به چند نوع غذا به همراه طرز تهیه آن به نقل از تابناک نو معرفی می‌شود:

کوکو سبزی

برای تهیه کوکو سبزی، ابتدا ۵۰۰ گرم سبزی مخصوص کوکو‌(شامل تره، جعفری، گشنیز و شوید) را کاملا ریز خرد کنید. سپس ۴ عدد تخم‌مرغ را با یک قاشق غذاخوری آرد، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید. برای طعم بهتر می‌توانید مقداری زرشک و مغز گردو به کوکو اضافه کنید.

سبزی را به مایه اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید. در یک ماهیتابه روغن بریزید و مایه کوکو را به شکل لایه‌ای یا قطعه‌های کوچک در روغن داغ سرخ کنید.

کتلت

برای تهیه کتلت، ۳ عدد سیب‌زمینی و یک عدد پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سپس این مواد را با ۳۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده، یک تخم‌مرغ، نمک، فلفل، پودر سیر، کمی پودر دارچین و زردچوبه مخلوط کنید تا خمیر کتلت آماده شود. از مواد به اندازه دلخواه برداشته و به شکل دایره‌های کوچک درآورید. در روغن داغ، کتلت‌ها را سرخ کنید تا طلایی شوند.

کوکو سیب‌زمینی

برای درست کردن کوکو سیب‌زمینی، ابتدا ۳ عدد سیب‌زمینی را آب‌پز کرده و رنده کنید. سپس ۲ عدد تخم‌مرغ، یک قاشق آرد و مقداری نمک و فلفل به سیب‌زمینی اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کرده و در ماهیتابه‌ای که روغن داغ شده، در حد طلایی رنگ سرخ کنید.

ساندویچ مرغ ریش‌ریش

برای تهیه مرغ ریش‌ریش، دو عدد سینه مرغ را با مقداری آب، نمک، فلفل و زعفران بپزید. پس از پخت، مرغ‌ها را ریش‌ریش کنید و با کمی آب لیموترش و ادویه مزه‌دار کنید.

الویه مرغ

الویه، یک غذای پرطرفدار نونی است که نیازی به گرم کردن هم ندارد. برای تهیه الویه، ۳ عدد سیب‌زمینی آب‌پز را بپزید و له کنید. سپس به مقدار دلخواه خیارشور خردشده، مقداری هویج پخته و رنده‌شده و کمی نخودفرنگی اضافه کنید. دو عدد تخم‌مرغ آب‌پز را خرد یا رنده کرده و به آن اضافه کنید. سینه مرغ را با نمک و زردچوبه آب‌پز کرده و سپس ریش‌ریش کنید و به سالاد اضافه کنید. سپس مواد الویه را با سس مایونز(ترجیحا خانگی)، آب‌لیمو، نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

رول پنیر و سبزی

برای تهیه رول پنیر و سبزی، مقداری پنیر سفید را با سبزی‌های معطر مانند ریحان، تره، نعناع و جعفری خردشده مخلوط کنید. مواد را در نان لواش پخش کرده و نان را به صورت رول بپیچید. سپس رول‌ها را به اندازه دلخواه برش بزنید.

پیراشکی گوشت

برای تهیه پیراشکی گوشت، ۲۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده را با پیاز خردشده، نمک و فلفل تفت دهید، سپس مقداری قارچ و فلفل دلمه‌ای خردشده اضافه کنید و مواد را بپزید. خمیر پیراشکی را آماده کرده و از مواد داخل آن بریزید. خمیر را بپیچید و در روغن سرخ کنید. پیراشکی گوشت به راحتی قابل‌حمل بوده و تا چند ساعت تازه می‌ماند.

کوفته‌ریزه

برای درست کردن کوفته‌ریزه، ۳۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده را با یک عدد پیاز رنده‌شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید. از مواد به‌اندازه گردو برداشته و به شکل توپک درآورید. توپک‌ها را در روغن سرخ کنید.

 کوکو مرغ

برای تهیه این غذا،۲۰۰ گرم مرغ پخته‌شده را ریش‌ریش کنید و با دو عدد تخم‌مرغ و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید. مواد را در ماهیتابه سرخ کرده و سپس داخل نان قرار دهید.

ناگت مرغ خانگی

ابتدا دو عدد سینه مرغ را با ادویه‌(نمک، پودر سیر، زردچوبه)، تخم‌مرغ و نان تست داخل غذاساز ریخته و چرخ کنید، سپس مایه آماده‌شده را به صورت اشکال دایره یا ستاره‌ای در پودر سوخاری بغلتانید و در ماهیتابه تفت دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در پایگاه خبری اصفهان زیبا منتشر خواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌شد

5 + 4 =