به گزارش اصفهان زیبا؛ جالب است بدانید گیاهان بهتر از عطر و اسانسهای شیمیایی برای معطر کردن فضا کاربرد دارد. علاوه بر این استشمام بوی طبیعی برای شما مفید است و میتواند به شما احساس خوبی دهد.
آب ليمو؛ ضدبوی غذا
برای از بین بردن بوی غذا هنگام آشپزی میتوانید با تركيب مساوى از آب ليمو و آب داخل يك اسپرى تميز و خالى بهره ببرید.
بدین ترتیب که با تركيب مساوى آب ليمو و آب و ريختن آنها داخل يك اسپرى تميز و خالى، مىتوانيد يك يا دو بار در هفته براى ايجاد رايحهاى خوش آن را در جاهاى مختلف خانه ريخته يا هنگام آشپزى براى خلاص شدن از بوى غذا در فضاى آشپزخانه استفاده كنيد.
گل میخک؛ ضد بوی نم و نا
گل میخک خشک، ضد بوی نم و نا است. بنابراین اگر بخشی از اتاقتان بوی رطوبت داشت، چند دانه میخک یا یک میوه به در قفسهها یا گنجهها قرار دهید تا این بو برطرف شود.
قهوه؛ ضدبوی بد یخچال
قهوه، علاوه بر خوشبو کردن فضای اتاق، کارایی دیگری نیز دارد. قهوه بوی غذاهایی ازجمله ماهی و مرغ را در یخچال از بین میبرد.
بدین منظور، یک فنجان قهوه را داخل یخچال بگذارید تا بوهای نامطبوع یخچال تبدیل به بوی جذاب قهوه شوند.
پوست میوه؛ ضدبوی ناخوشایند
بوی ناخوشایند زباله قطعا در فضای خانه اذیتکننده است.
برای خنثی کردن آن به شما پیشنهاد میدهیم پوست یکی از میوههایی همچون: لیموترش، پرتقال، نارنگی، سیب و یا خیار را در ظرفی قرار دهید و روی آن کمی آب بریزید
پس از آن کمی بجوشانید تا بوی ناخوشایند فضا کاهش یابد.
ضمنا اگر در خانه شومینه دارید، میتوانید پوست میوهها(بهخصوص مرکبات) را درون شومینه بیندازید و بوی آن را تست کنید تا ببینید خوشایند شما هست یا خیر.
عصاره وانیل؛ ضد بوی نامطبوع
وانیل، عطری دلنشین و دوستداشتنی دارد که هرکسی بوی آن را میپسندد.
بدین منظور شما میتوانید روی لامپ سرد چند قطره وانیل بریزید و چراغ را روشن کنید. بعد از گرم شدن لامپ، عطر وانیل در خانه شما میپیچد.
در ضمن اگر قصد دارید اتاقهایتان را رنگ بزنید و از بوی تند آن اذیت میشوید، کمی عصاره وانیل را درون قوطی رنگ مورد نظر بریزید تا بوی تند آن خنثی شود.
دکتر الهه حاج صادقی پژوهشگر طب سنتی