شیوه تهیه آش شنگ بهاری

آش شنگ، یک غذای سنتی مربوط به استان لرستان و چهارمحال و بختیاری است که از سبزی کوهی شنگ استفاده شده است.

تاریخ انتشار: 11:02 - دوشنبه 1404/01/18
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
شیوه تهیه آش شنگ بهاری

به گزارش اصفهان زیبا؛ آش شنگ، یک غذای سنتی مربوط به استان لرستان و چهارمحال و بختیاری است که از سبزی کوهی شنگ استفاده شده است.

به نقل از عصر ترکیه؛ شنگ علاوه بر عطر خوبی که دارد، خواص متنوع و زیادی دارد که برای سلامتی مفید است. شنگ را می‌توان علاوه بر آش، در سالاد و به عنوان چاشنی در غذاهای مختلف استفاده کرد.

مواد لازم

نخود: ۱ پیمانه

لوبیا چیتی: ۱ پیمانه

عدس: ۱ پیمانه

سبزی شنگ: نیم کیلو

نمک و فلفل: به مقدار لازم

زردچوبه: به مقدار لازم

کشک: به مقدار لازم

پیاز داغ و نعناع داغ: به مقدار لازم

سیر: ۳ حبه

طرز تهیه

نخود و لوبیا را با آب درون یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا بپزد. شنگ را شسسته و درشت خرد می‌کنیم.

سپس به حبوبات اضافه می‌کنیم تا بپزد.

توجه داشته باشید که شنگ دیر‌پز است و زمان زیادی لازم دارد تا بپزد.

وقتی که شنگ و حبوبات نیم‌پز شد، عدس را که ۱ ساعت خیس کرده‌ایم، به آن اضافه می‌کنیم.

سیر له شده را هم اضافه کرده و حرارت را کم می‌کنیم تا آش پخته و جا بیفتد.

سپس نیمی از کشک را اضافه می‌کنیم. در ادامه پیاز را شسته و به صورت خلالی ریز می‌‌کنیم.

پس از آن یک تابه مناسب برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود.

پیازها را درون تابه ریخته و تفت می‌دهیم تا طلایی شود. سپس زرد‌چوبه هم به آن اضافه می‌کنیم.

وقتی آش به طور کامل جا افتاد و غلیظ شد، کمی از نعنا و پیاز داغ را در آش ریخته و مخلوط می‌کنیم.

سپس درون ظرف مناسب سرو کرده و با کشک و پیاز داغ و نعناع داغ تزیین می‌کنیم.

برچسب‌های خبر
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در پایگاه خبری اصفهان زیبا منتشر خواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌شد

4 × 2 =