به گزارش اصفهان زیبا آنلاین، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان اصفهان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران اظهار داشت: بزرگداشت دفاع مقدس نباید محدود به یک هفته در سال باشد و باید در تمام لحظات آثار و ارزشهای دفاع مقدس در زندگی فردی و اجتماعی تأثیرگذار باشد. سرهنگ محمد رضایی افزود: نهتنها اقتدار نظامی، بلکه اقتدار در عرصههای فرهنگی، علمی و اقتصادی، مرهون آثار و برکات دفاع مقدس است و هرکجا به دستاوردی رسیدیم، قطعاً از دفاع مقدس الگو گرفتهشده است.
وی با بیان اینکه مکتب شهدا، مکتب امام حسین (ع) و شهداست، تصریح کرد: وظیفه ماست دستاوردها و این مکتب را برای نسل آینده تشریح کنیم تا این فرهنگ زنده بماند.
وی با اشاره به حضورش در جمع بانوان جهادی ادامه داد: الگوی نیروهای جهادی ما، شهدای دفاع مقدس هستند و جوانان و نوجوانان ما که امروز درحرکتهای جهادی فعالیت دارند، از مکتب امام حسین (ع)، شهدا و دفاع مقدس پیروی میکنند.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان اصفهان ادامه داد: حرکت اول جهاد، هجرت از کوی و برزن و درواقع هجرت از خود است که اثر آن خودسازی است، همچنان که هدف اصلی حرکتهای جهادی نیز خودسازی است تا جهادگران در جامعه تأثیرگذار عمل کرده و به مردم خدمت کنند.
رضایی ضمن ابراز امیدواری نسبت به استمرار حرکت جهادی بانوان در عرصههای مختلف گفت: بانوان در دوران دفاع مقدس نیز نقش مهمی در پشتیبانی جنگ و همچنین در نقش مادر، خواهر، همسر و دختر شهدا و ایثارگران ایفا کردند اما درباره نقش مهم آنها کمتر گفتهشده و نیاز است اقدامات مؤثری در این زمینه صورت گیرد.
مدیر بانوسرای آفتاب نیز در این مراسم ضمن گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد دفاع مقدس، بر اهمیت نقش بانوان در مبارزه با رژیم ستمشاهی و در دوران دفاع مقدس و پسازآن اشاره کرد و گفت: در دوره شیوع کرونا نیز بانوان در عرصه سلامت، فعالیتهای جهادی قابلتوجهی داشتند و معرفی این چهرههای جهادی نیازمند حماسه دیگری است.
لیلا لندی افزود: نیاز جامعه امروز است که چهرههای شاخص جهادی و کارهای بزرگ آنها معرفی شود تا آیندگان از تجربیات آنها استفاده کنند.
وی با تأکید بر این نکته که زن امروز الگو میخواهد، بیان داشت: اهمیت معرفی بانوانی که نماد جهاد و مقاومت هستند، ما را بر آن داشت که اقداماتی در این خصوص انجام دهیم که در همین راستا از سه سال قبل هیئت اندیشه ورزی تشکیل و سال گذشته نیز منشور سبک زندگی جهادی رونمایی شد.
دبیر مجمع جهادگران استان اصفهان دیگر سخنران این مراسم بود که پیام تاریخی رهبر معظم انقلاب در خصوص ساماندهی مجموعههای مردمی را شروعی بر فعالیت منسجم گروههای جهادی دانست.
محمد کریمی دهه 90 را نقطه تحول حرکتهای جهادی عنوان کرد و گفت: اوج شکوفایی حرکتهای جهادی را در دوران کرونا شاهد بودیم و رهبر معظم انقلاب نیز هرکجا درباره کرونا صحبت داشتهاند، از گروههای جهادی یادکردهاند.
وی ادامه داد: در سال 97، حدود 400 گروه جهادی فعالیت داشتند اما تعداد آنها امروزه به 2700 گروه افزایشیافته است.
دبیر مجمع جهادگران استان اصفهان تأکید کرد: کرونا بااینکه آسیبهای زیادی به همراه داشت و بسیاری از ما را داغدار از دست دادن عزیزانمان کرد، اما باعث شد روحیه همکاری و همدلی بین مردم و گروههای جهادی افزایش یابد.
وی با تأکید بر اهمیت شبکهسازی گروههای جهادی بیان داشت: با شبکهسازی میتوان کارهای بینظیری را انجام داد زیرا با توجه به همافزایی انجامشده، مسیر پیشرفت تسهیل میشود.
کریمی بابیان اینکه همه باید لذت خدمت به دیگران را بچشند، گفت: باید همه افراد با همه دیدگاهها را جذب کرد و نباید خطکشی گذاشت و باید همت کنیم فضای خدمترسانی مقطعی را به فضای دائمی تبدیل کنیم.
گفتنی است؛ در پایان این همایش، از تعدادی از بانوان جهادگر جبهه سلامت تقدیر و از پوستر جشنواره «شعر مادرانه» نیز رونمایی شد.