به گزارش اصفهان زیبا؛ پویش ملی تغذیه سالم از ۱۷ آذرماه آغاز شده و تا ۳۰ ماه جاری تداوم خواهد داشت.
بر این اساس، واحد تغذیه مرکز بهداشت شماره یک با همکاری روزنامه اصفهان زیبا اقدام به برگزاری مسابقهای ویژهای همراه با جوایز ارزنده کرده است.
نحوه شرکت در مسابقه
پاسخ خود را از بین سوالات چهارگزینهای انتخاب کرده و به ترتیب حروف گزینه مورد نظر را همراه با نام و نام خانوادگی خود به شماره 09306032197 پیامک کنید.(آخرین مهلت ارسال:۳۰ آذر و اعلام برندگان در دی ماه)
سوالات مسابقه
۱-کدام گزینه صحیح است؟
الف-روغن حیوانی به دلیل داشتن چربی های اشباع و کلسترول، باعث افزایش چربی خون میشود و باید مصرف آنها کنترل شده و محدود باشد.
ب-گرفتگی رگها ارتباط مستقیم با نقطه ذوب روغنها و روان بودن در دمای محیط دارد.
ج-به این دلیل که روغن مایع پاشیده به اطراف گاز، چسبنده است و به سختی پاک میشود، در رگها هم رسوب میکند.
د-روغن حيواني که چسبندگی کمتری دارد، درون رگها رسوب نميكند.
۲-بهترین روغن برای سرخ کردن کدام است؟
الف-روغن هسته انگور
ب-روغن کنجد
ج-روغن مخصوص سرخ کردنی
د-روغن زیتون
۳-به چه علت روغنهای کنجد تولید شده در حضور مشتری در فروشگاهها(روش سنتی) برای مصرف مناسب نیستند؟
الف-دانههای کنجد مصرفی در این فروشگاهها میتوانند حاوی مقادیر بالایی از آفتکشها، سموم سرطان زای ناشی از رطوبت و کپک مانند آفلاتوکسین باشند.
ب- زودتر از روغن کنجد تصفیه شده کارخانهای یا صنعتی فاسد میشود.
ج- از آنجا که در روش سنتی، دمای روغنکشی در دستگاه پرس کنترل نمیشود، لذا آلودگیهای قارچی یا میکروبی دانهها مستقیم وارد روغن شده و بیماریزا هستند.
د-همه موارد