تدابیر فصلی

هر فصلی ویژگی‌های خاص خود را دارد در عین حالی که تغییر آن برای انسان مفید و لازم است. اما تدابیری برای این فصل وجود دارد که به آنها دکتر محمد دریایی، متخصص علوم زیستی، محقق و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران اشاره می‌کند.

تاریخ انتشار: 10:37 - شنبه 1403/12/11
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
تدابیر فصلی

به گزارش اصفهان زیبا؛ هر فصلی ویژگی‌های خاص خود را دارد در عین حالی که تغییر آن برای انسان مفید و لازم است.

اما تدابیری برای این فصل وجود دارد که به آنها دکتر محمد دریایی، متخصص علوم زیستی، محقق و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران اشاره می‌کند.

اختلالات زمستانی

در آخر فصل که بادهای شدید می‌وزد، عصبانیت و فشارخون کمتر و زکام و امراض حاصل از سودا بیشتر می‌شود.

تحریک هیپوفیز، اعصاب تمام بدن را درگیر می‌سازد و در صورت افزایش بلغم، چنانچه جایگزینی آن مناسب باشد، از سستی اواخر و نیمه دوم زمستان و در اوایل بهار جلوگیری می‌کند که خود دافع بلغم است.

تدابیر

 در این فصل به‌خصوص اواخر زمستان بدنتان را مقاوم  کنید تا کمتر دچار اختلالات احتمالی شوید. از جمله اینکه:

سعی کنید غذاهای بالقوه گرم و از ویتامین‌های گروه ب مصرف کنید.

از مواد غذایی املاح‌دار و فسفر و ید غافل نشوید. مصرف مواد غذایی املاح‌دار مثل کرفس و محتوی فسفر و ید مثل تره‌‌ تیزک و انواع تره، از خشکی و سردی کاسته و ایجاد تعریق و تحریک ترشح غدد و افزایش حرارت، سبب نرم شدن استخوان‌ها و ضدعفونی کردن احشا می‌شود.

به بدنتان روغن بمالید و به شکم و استخوان‌هایتان ماساژ دهید. بدین منظور اگر از روغن‌های شب‌بو، زیتون و گل سرخ استفاده کنید، به تقویت سیستم گوارش و استحکام استخوان‌های شما کمک زیادی می‌کند.

سیر مصرف کنید. مصرف سیر هفته‌ای یک بار ‌و در فصل افزایش بلغم و هنگام فشارخون تجویز می‌شود.‌(در روایت است که شب‌های شنبه خوردن سیر مستحب است)

نکته

 مصرف مواد غذایی با طبع سرد در ماه آخر فصل سودمند است  و مشکلی ایجاد می‌کند بخصوص برای گرم مزاجان می‌تواند مناسب باشد.

برچسب‌های خبر
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در پایگاه خبری اصفهان زیبا منتشر خواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌شد

15 − 11 =