به گزارش اصفهان زیبا؛ برخی از کیسههای چای پلاستیکی هنگام قرار گرفتن در آب داغ، ذرات میکروپلاستیک آزاد میکنند که میتواند برای سلامت مضر باشد. بنابراین جایگزینی آنها با نمونههای فاقد پلاستیک ضروری است.
عوارض میکروپلاستیکها
مهدی انصاری دوگانه، مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو با اشاره به نتایج مطالعات اخیر درباره میکروپلاستیکها، گفت: این ذرات پس از ورود به سیستم فاضلاب، میتوانند منابع آبی مانند رودخانهها، دریاچهها و اقیانوسها را آلوده کنند و باعث تشدید آلودگی پلاستیکی در محیطهای آبی شوند.
او ادامه داد: میکروپلاستیکها از طریق زنجیره غذایی وارد بدن انسان میشوند. جانوران دریایی این ذرات را میبلعند و در نهایت، با مصرف محصولات دریایی، این آلایندهها به بدن انسان منتقل میشوند که میتواند تهدیدی جدی برای سلامت باشد.
ضرورت جایگزینی کیسههای چای
مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو، بر لزوم قانونگذاری سختگیرانه در زمینه تولید کیسههای چای و جایگزینی آنها با نمونههای فاقد پلاستیک تأکید و تصریح کرد: افزایش آگاهی عمومی، نقش مهمی در کاهش این آلودگی خواهد داشت.
او تصریح کرد: با توجه به پیامدهای زیستمحیطی شناختهشده میکروپلاستیکها، اتخاذ تدابیر فوری برای حفاظت از اکوسیستمهای آبی و جلوگیری از ورود این آلایندهها به زنجیره غذایی ضروری است.