«اگر ایرانیان به راهحل «مفصل» دست پیدا نمیکردند، این سرزمین برایشان غیرقابل زیست میماند»؛ این روایت مهندس سید محمد بهشتی است در سخنرانی با موضوع «تذهیب، مفصل در جهان کتابآرایی» که به میزبانی مؤسسه کتابخانه و موزه ملی ملک برگزار شد. روایت موجزی از این سخنرانی و همچنین ارائه دکتر حمیدرضا قلیچخانی را در ادامه میخوانید.
روایت زیست غنی استاد پیشکسوت هنر نمایش سایهبازی را حالا میتوانید در فیلم «خیالباز»، ساخته تینا میرکریمی ببینید.
محوطههای باستانی از مهمترین شواهد تمدنی بشری هستند. رازهای نهفته در این سرزمینهای فراموششده، هویت، فرهنگ و تاریخ هر منطقه را آشکار میسازد. محوطههای باستانی از ارکان مهم میراث فرهنگی هستند که حفاظت و پاسداری از آن یکی از مهمترین وظایف میراثی در هر کشوری است.
«در جلسه هماندیشی هیئتامنای بازار اصفهان با شهردار و فرماندار اصفهان، بازاریان ۲۰ درخواست خود را از دستگاههای اجرایی مطرح کردند و مقرر شد از امروز اطلاعرسانیهای لازم برای ممنوعیت ورود موتورسیکلتها به بازار اصفهان انجام شده و این طرح از هفدهم اردیبهشت سال جاری عملیاتی شود.» این خبر شاید یکی از بهترین خبرهایی بود که امسال به اصفهانیها دادند.
یک تجربه در شاخه «گردشگری آهسته» هدیهای است که مجموعه تختفولاد با مجموعه رویداد «تکیهگرد» برای گردشگران اصفهان تدارک دیده است.
«تمدید شود!» این مطالبهای است که دغدغهمندان حوزه میراث فرهنگی درباره پروژه کاوش کمرزرین دارند. عملیات کاوش قدمبهقدم با یافتههای بسیار مهمی همراه بود و دستاوردهایش تا اینجای کار شگفتانگیز است.
دهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بینالمللی برنامهریزی و مدیریت شهری با محوریت مسکن و بازآفرینی و با حضور جمعی از مدیران کشوری، استادان دانشگاه و صاحبنظران این عرصه در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
زایندهرود در جان، کالبد شهرسازانه و حافظه تاریخی اصفهان تنیده شده است؛ این روایت محمدعلی ایزدخواستی، مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان است از نقش و جایگاه زایندهرود در خطه اصفهان.
زایندهرود نه متعلق به کشاورزان است نه مردم، نه کارخانجات، نه استانها! زایندهرود یک موجود زنده است که باید از سرآب تا پایاب زندهبماند که اگر به توانی زنده و زاینده نباشد، دیگر زاینده رود نیست.
«چهارباغ چطور پیادهراه شد؟» برای پاسخ به این سؤال، نشستی با عنوان «تجربه شهر؛ پروژه پیادهراهسازی چهارباغ» به ابتکار دبیرخانه مدیریت دانش شهرداری اصفهان برگزار شد.
خطر خالیشدن از سکونت، بافت شرق میدان نقشجهان را تهدید میکند. یک راهکار این بود که گذر آقانورالله نجفی از خیابان عبوری به گذر محلی با محوریت عابرپیاده و نقطه مکث شهری تبدیل شود که این پروژه در حال اجراست.
دکتر محسن جاوری در نشست آنلاین به میزبانی سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان گفت: اصفهان، یک شهر تاریخی است و اگر بخواهیم در هر نقطهای پروژهای را آغاز کنیم، باید به تاریخیبودن آن توجه کنیم.