پیری، فرایندی اجتنابناپذیر است که در اثر تغییرات تدریجی در بدن ایجاد مـیشـود. درواقع پیر شـدن به علت تغییری ناگهانی در اعمال فیزیولوژیک بدن نیست؛ بلکه نتیجه تغییرات تدریجی است که طی سالهای متمادی به وجود میآید.
ماءالشعیر خانگی، علاوه بر اینکه طعم دلپذیر و طبیعی دارد، گزینهای سالمتر نسبت به نسخههای صنعتی است
با شروع فصل بهار، یکی از گیاهانی که زیبایی خود را ظاهر میکند، بیدمشک است. این گیاه دارویی بسیار مهم که از خانواده بید است، سرشار از خواص دارویی بوده و دارای طبع سرد و تر است.
عدسی، غذایی ساده و مغذی برای صبحانه است که در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف طبخ و سرو میشود.
از آنجایی که اکنون بسیاری از خانوادهها به سفر میروند ذکر نکات تغذیهای را لازم دانستیم، نکاتی که به آنها نسیم آرین، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شماره یک اصفهان اشاره میکند.
برای خانهتکانی به غذاهایی نیاز دارید که انرژی شما را حفظ کنند و مانع از احساس خستگی شوید.
مسقطی پرتقال، دسری خوشمزه و راحتالحلقوم یا در لفظ عامیانه، راحتی، یک نوع شیرینی سنتی ایرانی و به نوعی حلوا است.
در طب سنتی ایرانی اسلامی برای امساک و خوردن طعام و نوشیدنی و اینکه چه بخوریم، چگونه بخوریم، چه بنوشیم، چگونه بنوشیم و چه زمانی بنوشیم، دستوراتی وجود دارد.
نتایج مطالعه بزرگ و بلندمدتی نشان میدهد مصرف بیشتر گوشت قرمز فرآوریشده، از جمله بیکن، هاتداگ و…، با افزایش قابلتوجه خطر زوالعقل و کاهش شناختی(آلزایمر) مرتبط است.
روزهداری درصورتیکه اصولی باشد، برای سلامت فواید زیادی دارد؛ اصولی که دکتر الهام حسینی، دکتری تخصصی پژوهشی علوم بهداشتی و عضو هیئتعلمی دانشگاه علومپزشکی اصفهان به آن اشاره میکند.
ماه رمضان و شب عید، سبد خرید مردم با مواقع دیگر کمی متفاوت و خاص است، سبدی که میتواند شامل محصولات پروتئینی، برنج، انواع روغن، آجیل، خرما و… باشد.
هر فصلی ویژگیهای خاص خود را دارد در عین حالی که تغییر آن برای انسان مفید و لازم است. اما تدابیری برای این فصل وجود دارد که به آنها دکتر محمد دریایی، متخصص علوم زیستی، محقق و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران اشاره میکند.