به گزارش اصفهان زیبا؛ همانطور که میدانید سرکه از محصولاتی است که هم به صورت صنعتی و هم به صورت طبیعی تولید میشود.
جالب اینکه در گذشته و تا حدود 20 تا 30 سال پیش سرکههای طبیعی در ظروف خمرهای تهیه میشد، ولی اکنون تولید این ظروف به طور کلی از دست صنعتگران خارج شده است. البته در حال حاضر سرکههای طبیعی زیادی تولید میشود که باید از سلامت آن اطمینان داشت. یکی از آنها، سرکه طبیعی روحانی است که برای تهیه گزارش سراغ محمد روحانی، مدیر آن رفتیم و صحبتی با او داشتیم:
فرایند تولید سرکه طبیعی(تخمیری سنتی)
سرکه انگور: برای تولید سرکه انگور، پس از شستوشو آنها را داخل ظروف بشکهای میریزیم و سپس یک هفته بعد در اثر گرمای محیط(دمای حدود 30 درجه) فرایند تخمیر شروع خواهد شد و تا حدود 40 روز ادامه دارد.
بعد از گذشت شش ماه، انگورها را صاف میکنیم و سپس صاف کرده آن را شش ماه دیگر نگهداری میکنیم(این مدت زمان یکسال بخاطر جا افتادن و به عبارت دیگر رسیدن کامل سرکه است.
سرکه سیب: سیب پس از شستوشو و خرد شدن، بقیه مراحل آن مثل مراحل سرکه انگور انجام میشود.
کاربرد و خواص
سرکه انگور، برای تهیه ترشیجات و سرکه سیب کاربرد درمانی دارد. البته بنا به ذائقه افراد میتوان از سرکه سیب برای تهیه ترشی نیز استفاده کرد.
نکته مهم
تمام محصولات فروشگاه سرکه طبیعی روحانی از سرکه طبیعی انگور و سیب تهیه میشود.
***
آدرس: خیابان مسجد جامع، مقابل بازارچه علامه مجلسی، جنب کوچه شیشهگری، سرکه طبیعی و ترشی روحانی.
شماره تماس: 34470095- 09131089184