به گزارش اصفهان زیبا؛ علی کردآبادی، رابط اقتصادی سفارت ایران در تاجیکستان، متولد محله کردآباد اصفهان است. او با تعلقخاطری که به اصفهان دارد در طول تمام سالهای خدمت خود تلاش کرده تا در کنار وظایف دیپلماتیک خود، از محلهاش غافل نماند.
سه برادر انقلابی
علی کردآبادی در سال 1342 در خانوادهای پرجمعیت دیده به جهان گشود. پدرش شخصیتی فرهنگی و باسواد بود که مکتبخانه داشت و بدین واسطه همه فرزندانش تا قبل از سن رفتن به مدرسه، خواندن و نوشتن را نزد پدر میآموختند و همین امر باعث شده بود تا آنها در بین شاگردان مدرسه ممتاز باشند. کردآبادی همچون دیگر همنسلهای خود دوران کودکی سخت، پرفرازونشیب، اما شیرین و بهیادماندنی را پشت سر گذاشت.
در زمان وقوع انقلاب که مصادف با سال دوم دبیرستان او بود، به شبکه انقلابیون اصفهان پیوست و در آمادهسازی، نشر اعلامیه و راهپیماییها شرکت داشت؛ سپس در دوران جنگ تحمیلی با دو برادر خود، عباس و کریم که از نخستین شهدای محله کردآباد هستند، به جبهههای جنگ رفت و در همان بحران، وارد اولین دانشگاه رسمی جمهوری اسلامی ایران، دانشگاه امام صادق(ع) شد.
حضور علی کردآبادی در چهلوهشتمین دوره مجمع بینالملل
کردآبادی تحصیلات خود را تا مقطع کارشناسی ارشد در رشته اقتصاد ادامه داد و سپس به استخدام اداره اقتصاد و دارایی اصفهان درآمد و بعد از مدتی در سازمان برنامهوبودجه مشغول به کار شد. در سال 71 وارد وزارت خارجه و در بخش سازمانهای اقتصادی بینالمللی مشغول به کار شد و در شهریور سال 73، بهعنوان یکی از اعضای هیئت جمهوری اسلامی در چهلوهشتمین مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک انتخاب شد. کردآبادی پس از آن بهعنوان کارشناس سیاسیاقتصادی در دفتر مطالعات سیاسی بینالمللی وزارت امور خارجه مشغول به کار شد. مأموریت بعدی او هلند بود که به مدت سه سال به انجام رسید و تجارب بسیار ارزشمندی از اقامت در کشوری که مساحتی یکچهلم ایران داشت، کسب کرد و مشاهده درآمدزایی این کشور از صادرات، او را بر آن داشت تا هرچه در توان دارد، برای اعتلای اقتصاد کشورش به انجام برساند.
زندگی شهروندان متأثر از اوضاع محله است
این دیپلمات سپس برای مدتی عازم موطن خویش، اصفهان شد و مدتی در نمایندگی وزارت امور خارجه خدمت کرد و سپس بهعنوان مسئول بخش اقتصادی به کشور فرانسه اعزام شد. به اعتقاد کردآبادی، زندگی همه شهروندان در هرکجای دنیا از چهار لایه متأثر است: لایه اول، لایه محلی است؛ زیرا محله مکان بسیار مهمی برای مراودات روزمره و کسب تجارب مثبت یا منفی است؛ سپس لایه شهری که اگر شهرداری در یک شهر خوب کار نکند، بهطورقطع شهروندان آسیب خواهند دید و بعد لایه حکومتی که اگر دولت و حکومتی تصمیمات اشتباه در هر زمینهای اعم از سیاسی اقتصادی اجتماعی بگیرند، مردم نیز دچار مشکل خواهند شد و سرانجام لایه بینالمللی که این لایه بیانگر تعامل یک کشور و حاکمیت آن با جوامع بینالمللی و کشورهای دیگر است که اگر کشوری در انزوا و بهدوراز مجامع بینالملل باشد، مسلما دچار آسیب جدی خواهد شد.
تاجیکستان؛ همزبان و همفرهنگ با ایران
کردآبادی این روزها رابط اقتصادی سفارت ایران در تاجیکستان است و تمام تلاش خود را میکند تا این کشور همزبان با ایران، که روزگاری جزو خاک ایران بوده، ارتباطات اقتصادی خوبی با کشورمان برقرار کند و اکنون امیدوار است با تسهیل تردد بین ایران و تاجیکستان، فرهنگ و رسوم کهن و ارزشمند سرزمینمان به تاجیکستان انتقال یابد.