میوه‌ای که جای دارو را می‌گیرد

سنجد آسیاب‌شده سرشار از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی است و خواص دارویی متعددی دارد. این میوه مفید، در طب سنتی با طبع سرد و خشک شناخته می‌شود و برای افراد گرم‌مزاج بسیار مناسب است.

تاریخ انتشار: 10:25 - دوشنبه 1404/02/29
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
میوه‌ای که جای دارو را می‌گیرد

به گزارش اصفهان زیبا؛ سنجد آسیاب‌شده سرشار از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی است و خواص دارویی متعددی دارد. این میوه مفید، در طب سنتی با طبع سرد و خشک شناخته می‌شود و برای افراد گرم‌مزاج بسیار مناسب است. مصلح سنجد شامل عسل، نبات و شکر قهوه‌ای است.

خواص سنجد برای بدن

  • کنترل قند خون و دیابت: سنجد با کاهش جذب قندهای ساده، به تنظیم گلوکز خون کمک کرده و برای دیابت نوع ۱ و ۲ مفید است.

  • تقویت استخوان‌ها: به دلیل داشتن کلسیم، فسفر و منیزیم، از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند و سلامت دندان‌ها را حفظ می‌کند.

  • کاهش درد مفاصل: ترکیبات ضدالتهاب سنجد در کاهش علائم آرتروز و دردهای عضلانی مؤثرند.

  • سلامت گوارش: فیبر بالا و ترکیبات فنولیک سنجد باعث بهبود عملکرد معده، رفع یبوست و درمان زخم معده می‌شود.

  • افزایش ایمنی بدن: ویتامین C موجود در آن سیستم ایمنی را تقویت می‌کند و بدن را در برابر سرماخوردگی و آنفلوآنزا مقاوم می‌سازد.

  • زیبایی پوست و مو: آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌های A و E به جوان‌سازی پوست، کاهش چین و چروک و تقویت مو کمک می‌کنند.

  • رفع خستگی و ضعف بدنی: ترکیبات مغذی سنجد باعث افزایش انرژی و کاهش استرس می‌شود.

برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در پایگاه خبری اصفهان زیبا منتشر خواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌شد

15 + بیست =