به گزارش اصفهان زیبا؛ دانشآموزان از دسته افرادی هستند که معمولا در طول روز انرژی زیادی را مصرف میکنند، چه از لحاظ جسمی و چه از لحاظ فکری، این فعالیتها نیازمند به منبع انرژی است.
دانشآموزانی که میوه و سبزی فراوانی میخورند، بدن آنها مقدار بیشتری ویتامینC، A وE دریافت میکند که همگی این ویتامینها منجر به افزایش انرژی و تقویت حافظه آنها خواهد شد.
سیب، زردآلو، موز، گیلاس، آلبالو، گریبفروت، انگور، طالبی، کیوی، نارنگی، پرتقال، هلو، آلو، توتفرنگی، هندوانه مثالهای خوبی از میوهها هستند.
میوههای خشک و برگهها مثل کشمش، برگه هلو و زردآلو و سایر میوههای خشک شده نیز جایگزینهای مناسبی برای میوه هستند.
حال در ادامه به خواص برخی از میوهها و سبزیجات مناسب برای دانشآموزان با نظر لیلا مشکاتی، کارشناسارشد گیاهاندارویی اشاره میشود.
اسفناج
این گیاه به دلیل برخورداری از بافتهای گیاهی از بروز بسیاری از بیماریها پیشگیری میکند.
همچنین به دلیل آنزیمهای موجود در برگهایش، هوش را تقویت میکند.
از ماده دارویی به نام فولیک اسید نیز برخوردار است که در جهت تقویت حافظه مؤثر است.
کلم بروکلی
این گیاه جزو سبزیهای برگ سبز تیره طبقهبندی میشود و سرشار از ویتامین K، ویتامین C و انواع آنتیاکسیدانها است.
ویتامین K در بهبود عملکرد مغز و افزایش دانشآموزان نقش بسزایی دارد.
موز
این میوه، سرشار از پتاسیم است و نیز حاوی ویتامینهای A، C، B و 80 درصد قند و املاح معدنی مفید برای بدن است.
علاوه بر این، خونساز بوده و بدن را قوی میکند.
همچنین این میوه خوشمزه برای کسانی که کار فکری انجام میدهند، مانند دانشآموزان بسیار مفید است.
انبه
این میوه، ماده غذایی دیگری است که در تقویت حافظه بسیار مفید است.
با اینکه، این میوه دارای بافتهای چربی است، اما باعث میشود که گردش خون تسریع یابد.
هنگامی که گردش خون سریعتر شود، باعث رسیدن بیشتر خون به مغز خواهد شد و بدین ترتیب در تقویت حافظه مؤثر است.