فرنی اصفهانی ویژه افطاری

فرنی، از دسر‌های سنتی ایرانی است که در شهر‌های مختلف به روش‌های متنوعی آماده می‌شود. 

تاریخ انتشار: 13:16 - سه شنبه 1404/01/5
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
فرنی اصفهانی ویژه افطاری

به گزارش اصفهان زیبا؛ فرنی، از دسر‌های سنتی ایرانی است که در شهر‌های مختلف به روش‌های متنوعی آماده می‌شود.

در این بین، فرنی اصفهانی با طعمی بسیار خاص و منحصر‌به‌فرد بدون شکر و با شیرین‌کننده‌های طبیعی مانند شیره انگور یا خرما آماده می‌شود.

این دسر سنتی می‌تواند گزینه‌ای عالی برای صبحانه، عصرانه یا حتی وعده‌ای سبک در ماه رمضان باشد و انرژی کافی را به بدن برساند.

مواد لازم(برای ۳ نفر)

آرد برنج: ۳ قاشق غذاخوری

آب: ۱ پیمانه

نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری

شیر: ۱ پیمانه

شیره انگور یا خرما: ۱ قاشق غذاخوری

گلاب و پودر هل(اختیاری): به مقدار لازم


برای آماده‌سازی فرنی اصفهانی، ابتدا آرد برنج را در شیر حل کنید و بعد روی حرارت بگذارید. هم‌زمان نشاسته ذرت را با آب ترکیب و به قابلمه اضافه کنید. با هم زدن مداوم، فرنی آرام‌آرام غلیظ می‌شود و در انتها می‌توانید به آن گلاب و هل اضافه کنید.

بعد از آماده شدن، شیره انگور یا خرما را به آن افزوده و با دقت هم بزنید تا شیرینی طبیعی و خوش‌طعم به دسر بدهد. این فرنی خوشمزه را می‌توان به‌صورت گرم یا سرد سرو کرد.

نکات و فوت‌وفن‌ تهیه فرنی

*حتماً آرد برنج را پیش از ترکیب با شیر الک کنید تا گلوله نشود.

*مداوم هم زدن فرنی، راز اصلی بافت ابریشمی آن است.

*گلاب را زیاد نریزید که طعم غالب نشود.

*اگر فرنی خیلی غلیظ شد، کمی شیر گرم به آن اضافه کنید و هم بزنید.

*اگر دوست دارید رنگ فرنی تیره‌تر باشد، شیره بیشتری اضافه کنید.

*نشاسته ذرت را در آب کاملاً سرد حل کنید تا شفاف و یکدست شود.

*استفاده از شیر پرچرب باعث می‌شود فرنی لطیف‌تر و خوش‌طعم‌تر شود.

*اضافه کردن شیره انگور یا خرما را بعد از قوام گرفتن فرنی انجام دهید.

*حرارت فرنی نباید زیاد باشد، چون ممکن است باعث ته گرفتن یا بریده شدن آن شود.

برچسب‌های خبر
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در پایگاه خبری اصفهان زیبا منتشر خواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌شد

17 − نه =