او با اشاره به توزیع سراسری اصفهانزیبا، افزایش حوزه نفوذ و گستره توزیع، ایجاد دفاتر نمایندگی در شهرستانها، راه اندازی بخش فضای مجازی، رونمایی از سایت جدید و تغییر فرم را از جمله تحولاتی دانست که در یک سال اخیر در این مجموعه رسانهای صورت گرفته است.
طاهری، مجموعه رسانهای اصفهانزیبا را مجموعهای متعهد و معتقد به ارزشهای اسلام و انقلاب خواند و با تأکید بر اینکه این مجموعه رسانهای، در همه دورههای مدیریتی خود، حرکت خود را همواره ذیل گفتمان اسلام و قانون اساسی جمهوری اسلامی تنظیم کرده، ابراز امیدواری کرد این مجموعه رسانهای با تحولات یک سال گذشته خود در فرم و محتوا، بتواند بیش از گذشته در خدمت مردم شریف اصفهان و کشور باشد. در ادامه، نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان ضمن خیرمقدم به سردبیر و مدیران اصفهانزیبا، به تبیین اهمیت رسانه و کار خبرنگاری برای جامعه و مردم از دیدگاه روایات اسلامی پرداخت.
آیتالله طباطبایینژاد با تبریک ماه ذیالحجه که ماه ولایت است تأکید کرد: «مسئله رسانه یا خبرنگاری یا به اصطلاح فقهی، راوی، کار بسیار عظیم و مهمی است. اینکه مردم را در جریان امور قرار دهند خوب است؛ البته با این قید که این جریانها برای مردم مفید باشد؛ از جمله در حوزههای اقتصادی، سیاسی، فرهنگی یا دینی. بالاخره باید به درد مردم بخورد؛ بنابراین خبرنگاران و اهالی رسانه باید روی چیزهایی که مینویسند توجه داشته باشند که آیا چیزی که مینویسم و گزارش میدهم مفید است یا خیر؟»
امام جمعه اصفهان موثقبودن را از مهمترین مسائل برای خبرنگاران برشمرد و تأکید کرد: «یکی از چیزهایی که برای خبرنگار بسیار اهمیت دارد موثقبودن پیام است. این امر دقیقا در مورد راویان اخبار و احادیث فقهی هم صدق میکند. علم رجال دقیقا بر همین مبناست که به تمام خصوصیات و ویژگیهای یک راوی آگاه میشویم تا میزان موثقبودن یا موثقنبودن آنها مشخص شود؛ به این وسیله اخبار و روایتها بررسی میشود.»
آیتالله طباطبایینژاد به بیان دیگر به ویژگیهای مهم یک خبرنگار اشاره کرد و افزود: «من معتقدم خبرنگار باید عادل باشد. باید مورد وثوق باشد. باید خطی کار نکند. خبرنگار نهتنها باید حرفها را دقیق بنویسد، بلکه باید حرفی را که مفید است بنویسد و از نوشتن حرف اختلافبرانگیز و مضر بپرهیزد. حتی در روایات داریم یکی از کسانی که دروغگو و کذاب خوانده میشود، کسی است که هرچه میشنود، نقل میکند؛ در حالی که شنیدنیها آن هم با این فضای مجازی فراوان است، اما تا برای خود فرد چیزی ثابت نشود آن نقل قابلوثوق نیست؛ بنابراین اولا خود آدم باید موثق باشد، دوم باید مطلب نقلشده ثابت شده باشد و سوم باید با عقل سنجیده شود که یک مطلب برای مردم مفید است یا مضر.»
نماینده ولیفقیه در استان، قانون جمهوری اسلامی را حجتی برای همه دانست و ملاک برای صحبتکردن درباره دیگران را نه شایعات و نقلهای پیرامون فرد بلکه عملکرد فرد خواند و افزود: «من به شخصه به کسی که از طرف جمهوری اسلامی و مردم منصوب شده باشد هرچند که خودم با او هم نظر نباشم احترام میگذارم. در این بیست سال هم این را نشان داده ام که با همه استانداران و با تمام سلیقهها و خطمشیهای سیاسی کار کردهام؛ چرا که این مدیران بر اساس قانون جمهوری اسلامی منصوب شدهاند و باید مورد احترام باشند؛ بنابراین معتقدم یکی از اشتباهات رایج در کشور و بین دولتها این است که بر اساس خط سیاسی تغییرات را انجام میدهند؛ راست میآید همه را تغییر میدهد و چپ میآید همه را عوض میکند.»
آیتالله طباطبایینژاد ترویج دین را یکی دیگر از اصول اصلی نوشتن در روزنامهها خواند و تصریح کرد: «مسئله مهم دیگر این است که در نوشتن باید به سمتی برویم که ترویج دین باشد. حتی اگر احتمال بدهیم چیزی خلاف دین و زندگی اسلامی ماست را نباید بیاوریم. ما بندگان خداییم و اگر خدمتی به خلق خدا میکنیم خدمت ما نباید به مذهب و دین ضربه بزند؛ بنابراین باید در تمام کارها قصدمان پیشرفت مرام اسلامی باشد و همچنین بر اساس وظایف انسانی به کسی توهین نکنیم.»