به گزارش اصفهان زیبا؛ زمانی که حمید سجادی، سکانداری وزارت ورزش را در اختیار گرفت، تشکیل فدراسیونهای جدید در دستور کار قرار گرفت و چندین فدراسیون در دوره وزارت او ایجاد شدو آمادگی جسمانی با این استدلال که باید راهکاری برای کمبود تحرک مردم بهویژه بانوان فراهم کرد، در این لیست جای گرفت . در آن مقطع محمد پولادگر، معاون وقت توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش در نامهای به افشین ملایی، رئیس وقت فدراسیون همگانی از جدایی آمادگی جسمانی و 25 رشته دیگر خبر داد؛ در حالی که در بحثهای اولیه تنها بحث جدایی رشته آمادگی جسمانی مطرح بود، اما جداشدن رشتههای دیگر از فدراسیون ورزش همگانی و الحاق آن به فدراسیون تازهتأسیس، با مخالفت بسیاری همراه بود و حتی مسئولان فدراسیون ورزش همگانی که یک فدراسیون تهی شده را تحویل میگرفتند، در اعتراض به این تصمیم تهدید به استعفا کردند، اما درنهایت اعتراضها راه به جایی نبرد.
در نامه پیوست اسامی انجمنها، کمیتهها و گروهها در کنار آمادگی جسمانی ذکر شده بود که شامل این موارد است: انجمن آمادگی جسمانی و گروه کلنتیکس، انجمن پیلاتس، انجمن یوگا، انجمن کار با دستگاهها آمادگی جسمانی و گروه باید بلید و وسایل ارتعاشی، کتل بل و جیمستیک، انجمن ایروبیک و کانگوجامپ، انجمن ورزشهای در آب، کمیته تمرینات ورزشی کاربردی، کمیته کراس فیت، کمیته کراس ترینیگ، کمیته کلیستنیکس، کمیته بادی بالانس، کمیته باراوسل، کمیته فیوژن فیتنس، کمیته ورزآرا، کمیته تمرینات معلق، کمیته دوچرخه ثابت و چرخهای سالنی، کمیته روشهای تمرینی EM، کمیته آمادگی جسمانی پارسی، کمیته جامپینگ فیتنس، کمیته حرکات آیینی و انجمن پیادهروی.
انحلال و بازگشت دوباره
تأسیس دوباره فدراسیون آمادگی جسمانی در حالی محقق شد که در دهه 90 با تصمیم عجیب مدیران وقت وزارت ورزش، فدراسیون آمادگی جسمانی که جمعیت آماری فراوانی را زیرمجموعه داشت، منحل و به انجمن آمادگی جسمانی تبدیل شد که زیرمجموعه فدراسیون ورزش همگانی قرار گرفت.
این تصمیم تأثیر زیادی بر وضعیت این فدراسیون گذاشت که در آن دوره در بین بانوان محبوبیت فراوانی داشت و جامعه آماری پرتعدادی را تحت پوشش داشت. در ادامه نیز ورود رشتههای جدید به کشور که برخی زیرمجموعه فدراسیون ورزش همگانی و برخی زیرمجموعه فدراسیون انجمنهای ورزشی بودند، باعث شد تا آمادگی جسمانی اقبال عمومی قبل را از دست بدهد.
ثبتنام هفتنفره
پس از تشکیل فدراسیون آمادگی جسمانی، در استانها نیز رأی به ایجاد هیئتهای استانی داده شد و در اصفهان نیز در دوره مدیرکلی جواد محمدی، مهدی بهرامیان بهعنوان سرپرست هیئت معرفی شد.
ثبتنام از کاندیداهای ریاست هیئت آمادگی جسمانی انجام شده و پیش از این در اردیبهشت سال جاری احمد مرادی، معاون سابق امور توسعه ورزش اداره ورزش و جوانان استان اصفهان، از فراهم کردن مقدمات برگزاری مجمع خبر داده بود؛ اما درست در آن مقطع، جابهجایی در سطح مدیریتی اداره کل ورزش و جوانان انجام و سید مهدی صدری جایگزین محمدی شد و به فاصله چند ماه بعد نیز محسن تابش فر جانشین مرادی شد که تأکید دارد تا پایان سال زمینه برگزاری مجامع بدون رئیس فراهم میشود.
بر اساس پیگیریها هفت نفر برای ریاست هیئت آمادگی جسمانی ثبتنام کردهاند که هنوز تأیید صلاحیت نامزدها اعلام نشده و معلوم نیست چند نفر از این افراد در رقابت نهایی حضور خواهند داشت؛ اما درحالیکه ثبتنام برای برخی هیئتها به یک یا دو نفر محدود شده، برای این هیئت تعداد زیادی داوطلب شدهاند که البته بخشی از این تقاضا را باید به تنوع رشتهای و بهتبع آن درآمدی دانست و بخش دیگر نیز به این موضوع مرتبط است که هیئت تازه تأسیس است و هر فردی ریاست آن را بر عهده بگیرد، برنامهریزی جدیدی بر آن تعریف خواهد کرد.
آن طوری که پیشتر محسن تابشفر، معاون اداره ورزش و جوانان استان به «اصفهانزیبا» گفته بود، قرار است انتخابات تمام هیئتهای در لیست انتظار رئیس تا پایان سال برگزار شود که آمادگی جسمانی نیز یکی از این هیئتهاست؛ اما هنوز زمان حدودی آن هم مشخص نشده است.
در دوره قبلی که آمادگی جسمانی بهعنوان هیئت فعالیت داشت، سهیلا دستگردی از کارمندان اداره ورزش و جوانان استان ریاست آن را بر عهده داشت که مسئولیت او تا زمان انحلال هیئت و تبدیل به انجمن ادامه پیدا کرد و چهره دومین رئیس نیز در انتخابات آتی مشخص میشود.