به گزارش اصفهان زیبا؛ قابل پیشبینیترین اتفاق برای تیم ملی وزنهبرداری رخ داد و از میان همه گزینههایی که صرفا نامشان برای هدایت تیم بزرگسالان مطرح شده بود، بهداد سلیمی این مسئولیت را عهدهدار شد. در زمانی که روزهای پایانی ریاست علی مرادی در فدراسیون وزنهبرداری سپری میشد، سجاد انوشیروانی و بهداد سلیمی که دو منتقد اصلی او بهشمار میرفتند، جو سنگینی را علیه رئیس سابق فدراسیون به راه انداختند و منجر به کناررفتن مرادی شدند.
پس از کناررفتن مرادی و در دوره سرپرستی انوشیروانی، سلیمی که بهعنوان قهرمان سنگینوزن جهان محبوبیت ویژهای در این رشته و در بین افکار عمومی داشت، یکی از بازوهای اجرایی انوشیروانی محسوب میشد و پس از انتخاب او بهعنوان رئیس فدراسیون نیز جایگاه سلیمی مستحکمتر شد.
عملکرد ضعیف تیم ملی بزرگسالان در المپیک پاریس و ناکامی این رشته همیشه مدالآور از دستیابی به مدال باعث شد انتقادهای زیادی متوجه تیم مدیریتی فدراسیون شود و انوشیروانی و سلیمی در مقام پاسخگویی برآیند. در مسابقات قهرمانی جهان که ماه گذشته برگزار شد، چند مدالی که توسط کاروان ایران بهدست آمد، فشار بر فدراسیون را کم کرد؛ اما تصمیم نواب نصیرشلال برای استعفا از سرمربیگری تیم ملی، رئیس جوان فدراسیون را با چالش جدیدی مواجه کرد.
از بین گزینههایی که نامشان برای هدایت تیم ملی مطرح شد، بهداد سلیمی اصلیترین گزینه محسوب میشد؛ تا جایی که برخی از کارشناسان تأکید داشتند، بقیه نامهای مطرحشده حکم پوششی دارند. سلیمی یکی از چند طلایی وزنهبرداری ایران در المپیک است که در دوران اوج قهرمانی، محبوبیت زیادی داشت و پس از پایان دوره قهرمانی، در لیگ برتر به مربیگری پرداخت تا در این حوزه هم صاحبتجربه شود.
قهرمان سابق المپیک مسئولیتی را برعهدهگرفته که هدف آن تکرار قهرمانیهای گذشته وزنهبرداری ایران در سطح جهانی و المپیک است و حضور یک چهره سرشناس در رأس کادر فنی، توجهها را به سمت این تیم جلب میکند. در کادر معرفیشده سلیمی، علی جباری بهعنوان مربی به تیم ملی اضافه شده است. جباری که اصالتا اصفهانی نیست، سالهاست در این شهر سکونت دارد و کارمند باشگاه ذوبآهن محسوب میشود.
این مربی سازنده وزنهبرداری اصفهان به همراه تیم ذوبآهن سابقه چندین قهرمانی در لیگ برتر و عنوان سومی آسیا را دارد و از مربیان باتجربه کشور محسوب میشود که در چندین دوره در کادر فنی حضورداشته و با سرمربیان زیادی کارکرده و یکبار دیگر فرصت همراهی با تیم ملی را پیدا کرده است که اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، به المپیک لسآنجلس منتهی خواهد شد.
همزمان با انتخاب سرمربی تیم ملی بزرگسالان، رخداد دیگری نیز به وقوع پیوست و سهراب مرادی، قهرمان طلایی وزنهبرداری اصفهان، هدایت تیمهای ملی نوجوانان و جوانان را برعهده گرفت. مرادی که بهواسطه برادرش مهراب (مربی وزنهبرداری بود) در وزنهبرداری لنجان رشد و نمو یافت، مراحل پیشرفت را از تیم ملی جوانان و مسابقات آسیایی تا سطح اول دنیا و مدال طلای المپیک پیمود.
این وزنهبردار اهل لنجان بااینکه بهطور قلبی به خداحافظی از تیم ملی و ورزش قهرمانی رضایت نداشت، پس از بیمهریهایی که به او شد و المپیک توکیو را از دست داد، بهاجبار از تیم ملی خداحافظی کرد و به جرگه مربیان پیوست. حضور در کادر فنی تیم ملی بزرگسالان؛ ورود اصلی مرادی به حوزه مربیگری بود؛ هرچند به دلایلی که گفته نشد، فرصت حضور در المپیک و همراهی تیم ملی را از دست داد.
مرادی که برای مدتی از همکاری با فدراسیون فاصله گرفته بود، این بار نه در جایگاه کمکمربی، بلکه بهعنوان سرمربی هدایت تیمی را برعهدهگرفته که مسئولیت بازیکنسازی برای آینده وزنهبرداری را دارد و فردی مانند مرادی که از سن پایه مسیر قهرمانی را پیموده، گزینه مناسبی است تا ورزشکاران را به همان مسیری رهنمون کند که خودش با موفقیت طی کرد.
تنها قهرمان المپیکی اصفهان در زادگاهش لنجان نیز فعالیت مربیگری دارد و حضورش در تیم ملی علاوه بر اینکه انگیزهای برای وزنهبرداران نوجوان و جوان لنجانی است، فرصت مغتنمی برای وزنهبرداری این شهرستان و بهتبع آن استان خواهد بود؛ زیرا سرمربی تیم ملی شناخت خوبی از این بازیکنان و توانمندیهای آنها دارد.
سرمربیگری در تیم ملی نوجوانان و جوانان آغاز مسیر جدی سهراب مرادی در مربیگری است و او میتواند با ادامه این روند، مسیری را که محمد بنا از تیم ملی کشتی فرنگی جوانان تا درخشش در المپیک لندن طی کرد، پیش رو داشته باشد؛ با این تفاوت که برخلاف بنا که در دوره قهرمانی، نام و نشانی نداشت، مرادی عنوان قهرمانی المپیک و جهانی را هم یدک میکشد.