گفت‌وگویی با دکتر الهه حاج‌صادقی، ‌دکترای حرفه‌ای طب سنتی

چگونگی تحلیل انرژی حیاتی

باورش سخت است اگر بدانید انرژی حیاتی انسان‌ از چه راه‌هایی هدر می‌رود و ما را به مرگ نزدیک‌تر می‌کند!

تاریخ انتشار: 08:42 - پنجشنبه 1404/02/18
مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه
چگونگی تحلیل انرژی حیاتی

به گزارش اصفهان زیبا؛ باورش سخت است اگر بدانید انرژی حیاتی انسان‌ از چه راه‌هایی هدر می‌رود و ما را به مرگ نزدیک‌تر می‌کند! در این زمینه دکتر الهه حاج‌صادقی، دکترای حرفه‌ای طب سنتی و متخصص طب سوزنی توضیح می‌دهد.

هر انسانی، دارای یک انرژی حیاتی برای کل عمرش و یک انرژی حیاتی برای طول روز است. اگر گالن انرژی حیاتی کل عمر، بیش از اندازه مصرف شود، انرژی حیاتی زودتر از بدن فیزیکی تحلیل می‌رود و تمام می‌شود؛به عبارتی، بدن فیزیکی دچار اختلال در یکی از مراکز پنجگانه شده و مرگ ما از طریق ازکارافتادن مرکزی که بیش از اندازه از آن استفاده کرده‌ایم، رخ می‌دهد.در این صورت مرکز موردنظر مجبور است انرژی خود را از مراکز دیگر بدن تأمین کند که این امر نیز باعث بروز مشکلات و اختلال‌هایی در بدن
می‌شود.

برای فهمیدن اینکه انرژی حیاتی روزانه، در کجا مصرف می‌شود، لازم است اعمال، افکار، گفتار، احساسات، عواطف و… را موردارزیابی قرار دهیم.در طول روز این انرژی حیاتی ارزشمند روزانه را در موقعیت‌های مختلف مصرف می‌کنیم که به برخی از آن‌ها اشاره می‌شود:

غیبت

یکی از موقعیت‌هایی که بیشترین کنترل باید روی آن انجام شود، مربوط به غیبت است.
معمولا وقتی در جمع‌های خانوادگی و آشنایان هستیم، در بسیاری از اوقات، ما هم به نوعی درگیر صحبت می‌شویم و به ناچار غیبت می‌کنیم.

دروغ‌گویی

بخش دیگری از انرژی حیاتی، به دروغ گفتن و بیان سخنان کذب و نادرست درباره دیگران اختصاص می‌یابد.در برخی از موقعیت‌ها، به قسم خوردن دروغین نیز منتهی می‌شود که انرژی بیشتری را تحلیل می‌برد.

استرس

استرس و دلشوره در مواقع مهمی همانند امتحانات، انتخاب‌های مهم زندگی، شکست‌ها، بیماری‌های سخت نزدیکان و‌… سهم بزرگی از انرژی حیاتی ما را مصرف می‌کند.

دشنام

ممکن است در کوچه و خیابان و مکان‌های مختلف بی‌جهت و بدون دلیل خاصی به انسان‌ها فحش دهیم. فحش و دشنام، در بین اعضای خانواده و آشنایان نیز اتفاق می‌افتد؛ در این صورت انرژی حیاتی انسان تحلیل خواهد رفت.

تمسخر

مسخره‌کردن، یکی دیگر از عادت‌های بد محفل‌های خصوصی و عمومی بوده و ممکن است لباس‌پوشیدن، لهجه، نوع صحبت‌کردن، قیافه، نژاد، راه‌رفتن و… را مسخره کنیم. ممکن است مسخره‌کردن به یکی از عادات شخصیتی ما تبدیل شود و همیشه در محفل‌ها، به‌دنبال کسی باشیم که او را مسخره کنیم تا بخندیم و دیگران را نیز بخندانیم. قطعا با این کار انرژی زیادی از ما به هدر می‌رود.

شوخی‌های بیجا و لودگی

شوخی بیجا نیز می‌تواند آسیب‌رسان باشد. اگر جلوی شوخی‌های نابجا و بی‌مورد را نگیریم، درنهایت تبدیل به دعوا و کتک‌کاری یا کینه فرد مقابل از ما می‌شود و متعاقب آن انرژی‌مان دچار تحلیل خواهد شد.

مشغله‌های ذهنی

ذهن ما همیشه درگیر مسائل متنوع است و از یک مشغله به مشغله دیگر می‌رود.قرض‌ها، وام‌های بانکی، آرزوها، ترس‌ها، امیدها و‌… همیشه ذهن ما را درگیر خود می‌کند و از این طریق، یعنی درگیری ذهنی، انرژی حیاتی رو به تحلیل می‌رود.

ناامیدی و افسردگی

ممکن است مرگ یکی از عزیزان ما را دچار یأس و ناامیدی و افسردگی کند. افسردگی، ناامیدی و یأس، انرژی حیاتی زیادی را به هدر می‌دهد و هر روز، ما را بیشتر و بیشتر در خودمان فرو می‌برد.

سرزنش‌کردن دیگران

ممکن است عادت داشته باشیم دیگران را به خاطر کارهای خوب و بدشان سرزنش کنیم. این کار هرچند برای فرد سرزنش‌کننده، قدرت کاذبی به ارمغان می‌آورد، در دراز‌مدت، هیچ نفعی به حالمان نخواهد داشت.در این حالت فقط انرژی حیاتی ما را به انجام کاری اختصاص می‌دهد که هیچ نفعی برای خودمان و فرد مقابل
ندارد.

کار فیزیکی زیاد

یکی دیگر از موقعیت‌هایی که در آن انرژی حیاتی بسیاری تلف می‌شود، کارهای سخت بدنی و فیزیکی است. این مسئله می‌تواند شامل شغل یا انجام ورزش‌های سخت و سنگین باشد. وقتی از مرکز حرکتی بیش از اندازه کار می‌کشیم، درواقع این امر می‌تواند انرژی حیاتی ما را به‌شدت کاهش دهد.

تماشای بیش از اندازه تلویزیون

تماشای تلویزیون در برخی اوقات از سر بی‌حوصلگی و بیکاری است و در درازمدت به یک عادت بد تبدیل می‌شود. نشستن و بی‌حرکت‌ماندن برای ساعت‌های متوالی، بدن را دچار مشکلات فراوان می‌کند.در این حالت مرکز ذهنی درگیر پردازش تصاویر متنوع تلویزیونی می‌شود و انسان را از اصل و رسالت خود غافل می‌کند؛ به این ترتیب انرژی هدر می‌رود؛اما برای رفع این مشکل، ضمن ترک عادات ناپسند، راهکارهای جالبی وجود دارد که در شماره بعدی به آن‌ها می‌پردازیم.

برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در پایگاه خبری اصفهان زیبا منتشر خواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌شد

10 − هشت =