به گزارش اصفهان زیبا؛ به گفته سازمان بهداشت جهانی حدود ۱۵۰ کشور از جهان قوانینی برای ممنوعیت دخانیات در فضاهای بسته عمومی وضع کردهاند.
با چنین رویکردی، اگر به درستی و محکم این قوانین اجرا شود، از هر ۱۰ نفر، حدود هفت نفر از پیامدهای دخانیات مصون و در امان خواهند بود که در کل این رقم به ۵.۶ میلیارد نفر میرسد.
بهار نیوز نیز عنوان کرده است که مؤسسه ملی پژوهشهای سلامت و بهداشت بریتانیا تأثیر ممنوعیت دخانیات را در ۲۱ کشور جهان بررسی کرده است.
شواهد و آمارهای موجود نشان میدهد در این کشورها میزان موارد سکته و حمله قلبی و همچنین برونشیت و آسم کاهش قابل توجهی پیدا کرده است.
میلان و ممنوعیت سیگار
حالا اما، به نقل از یورونیوز، شهر میلان در ایتالیا تقریباً تمام اشکال سیگار کشیدن را در محیط باز ممنوع اعلام کرد.
قانون کیفیت هوای میلان که در سال ۲۰۲۰ توسط شورای شهر تصویب شد، خواستار ممنوعیت تدریجی شدیدتر سیگار کشیدن شده بود و این ممنوعیت از سال ۲۰۲۱ سیگار کشیدن در پارکها و زمینهای بازی و همچنین ایستگاههای اتوبوس و اماکن ورزشی را ممنوع کرد.
تشدید ممنوعیت
حال این ممنوعیت شدیدتر هم شده است.
بهطوری که آخرین ممنوعیت استعمال دخانیات که از اول ژانویه اجرا میشود، برای «کلیه فضاهای عمومی، از جمله خیابانها» به استثنای «مکانهای ایزولهای که امکان حفظ فاصله حداقل ۱۰ متری از افراد دیگر وجود دارد» اعمال میشود.
تعیین جریمه برای متخلفین
افرادی که از ممنوعیتهای جدید در شهر شمالی میلان سرپیچی کنند، ممکن است بین ۴۰ تا ۲۴۰ یورو(۴۱ تا ۲۴۹ دلار) جریمه شوند.
با این حال این ممنوعیت که قبل از بازیهای المپیک زمستانی میلان-کورتینا ۲۰۲۶ اجرا خواهد شد، در مورد سیگارهای الکترونیکی نیست.
گفتنی است میلان که در وسط دره صنعتی «پو» قرار دارد، یکی از آلودهترین شهرهای اروپا است.