به گزارش اصفهان زیبا؛ او به خوبی میداند چه ترکیبی برای عطر و بوی چه نوع غذایی لازم است، عاشق آشپزی است و به طور خلاقانه در منزلش غذاهای مختلفی میپزد و برای مشتریان عرضه میکند.
هر چند در منزل خود فضای بسیار محدودی برای پخت و پز دارد، اما عشق به آشپزی و عرضه مواد غذایی با کیفیت، مانعی برای تداوم حرفهاش نشده است.
مدتی است که به همین نحو اشتغال دارد و مشتریان ثابتی را به خود جذب کرده است.
نام او سهیلا عبدالهزید است، کارآفرین خلاقی که تلفنی با او مصاحبهای داشتیم و چنین شنیدیم:
عاشق آشپزی هستم
بنده ساکن اصفهان و دانشجوی ترم دوم مهندسی صنایع غذایی هستم، ضمنا در چندین ورکشاپ و دورههای آموزش آشپزی(سوسیس کالباس، غذاهای نیمه آماده و…) شرکت کردهام.
زمینه فعالیت من هم بیشتر برای تهیه و تولید انواع کالباسها، ژامبونها، سوسیسها، ناگت، همبرگر و کباب لقمه مرغ و گوشت خانگی است که به صورت کاملا سالم و خوشعطر و بو تهیه میشود.
به خوبی یادم هست که از دوران کودکی عجیب به آشپزی علاقهمند بودم و معمولا هر بار که مادرم غذا میپخت در کنار او و به مرور پا به پای او شروع به آشپزی کردم.
جالب است بدانید از همان ابتدای آشپزی به عطر و طعم و کیفیت غذا اهمیت زیادی میدادم و به طور خلاقانهای متوجه میشدم که چه غذایی چه نوع ادویهای لازم دارد.
به هر حال به طور جدی این کار را حدود دو سالی است که شروع کردهام و روزبهروز علاقهمندیام به آشپزی بیشتر شد.
کارم را گسترش میدهم
حالا قصد دارم این کار را گسترده کنم، اما نیاز به تامین سرمایه برای راهاندازی کارگاه و کارخانه مواد غذایی دارم. البته تاسیس کارگاه و کارخانه برای بنده یک چالشی شده است که امیدوارم با حمایت ارگانی بتوانم به این هدف و آرزویم برسم.
در واقع، هدف ما ارائه محصولات با کیفیت بالا و طعمی بینظیر برای مشتریان است، مشتریان ثابتی که تا یکبار از غذای اینجا مصرف کردهاند، به خاطر طعم و مزه و کیفیت آن برای همیشه مشتری بنده شدهاند.
البته ناگفته نماند که از تعداد محدودی هم در زمینه آشپزی با افراد ماهر کمک گرفتهام.





