دهه 80؛ دورانی که بنده عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشگاه صنعتی اصفهان و پسازآن دبیر جامعه اسلامی آن دانشگاه بودم، مصادف بود با دوران ریاست جمهوری سید محمد خاتمی و دوران ریاست جمهوری محمود احمدینژاد.
مهمترین نکته درخصوص اینکه «چرا دانشجو باید در یک تشکل دانشجویی حضور پیدا کند؟» بحث خارج شدن از فضای تکبعدی است.
روز گذشته (دهم آذر ماه) را به افتخار یک زوارهای از استان اصفهان، روز مجلس نامیدهاند؛ روزی به نام «سیدحسن مدرس» که در مقابل زورگوییهای رضاخان ایستاد و عاقبت این آزادهخواهی و ظلمستیزیاش، تبعید و سپس شهادت در کاشمر بود؛ شهادتی که او را جاودانه کرد و حالا 87 سال است که روز رفتن مدرس را روز مجلس نامیدهاند.
چهارشنبه، سیام آبان ماه، در ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها، طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی در صحن علنی مجلس بررسی و در همین راستا اعلام شد …
یکی از مؤلفههای لازم برای هر حکومتی در اداره کشور برخورداری از اعتماد عمومی و باور ملی به توانمندی دولت مستقر برای حل چالشهای کشور است.
«قیمت ماشینی دومیلیارد و ۲۰۰میلیون تومان بوده و کسی آن را نمیخریده و حالا با افزایش قیمت خودرو، به دومیلیارد و ۵۰۰میلیون تومان رسیده و بازهم کسی آن را نمیخرد!»
بسیج از نهاد هایی است که از بدو انقلاب اسلامی بهعنوان یک بازوی کلیدی نظام، انقلاب را همراهی کرد و امروز نیز با همان قدرت روزهای آغاز به کارش در بسترهای لازم اجتماع، با قدرت و قوت در حال نقشآفرینی است …
کار باز هم به تجمع رسید. در آخرین روز از آبان ماه، جمعی از معلمان بازنشسته سال 1400 در اعتراض به نحوه اجرای رتبهبندی و همسانسازی کماثر در حقوقها مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.
مدیریت و کنترل سیاستهای کلانِ دولت و تطبیق آنها با ضرورتها و نیازهای یک شهرستان مسئولیت فرماندار است و نقش محوری و مؤثر این مقام در توسعه مناطق و شهرها چشمگیر و بهنوعی زمینهساز تغییرات مثبت و رشد شهری است.
«نه حمایت میشود، نه مطالبهای هست»؛ این را هادی الهینژاد، قائممقام مدیرعامل مرکز فرهنگی شهید بهشتی میگوید. سؤال این است که تا چه اندازه میشود …
«دلیلش هرچه هست، باشد؛ همین که مازوتسوزی را متوقف کردند، خدا پدرشان را بیامرزد!» این را «مهدی طغیانی»، نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی میگوید.
استفاده از هوش مصنوعی در ساختار سازمانی دولتها باتوجهبه تحولات صورتگرفته در حوزه هوش مصنوعی نهتنها یک امکان، بلکه مسیری است که در ایران نیز ظرف چند سال آینده باید برای تحقق آن، گامهای اساسی برداشت.