به گزارش اصفهان زیبا؛ برای شرکت در این مسابقه جذاب که هر دو هفته یکبار برگزار میشود، شما میتوانید با توجه به متن زیر، به سؤال مربوطه پاسخ دهید تا به قید قرعه هدایایی ارزنده تقدیم شود.
اعتیاد به اینترنت(۲)
اعتیاد به اینترنت، زمانی صدق میکند که فرد نیاز زیاد و تکانهای برای استفاده از اینترنت به مدت طولانی در خود احساس میکند، بهطوریکه منجر به اختلال در دیگر زمینههای زندگی مثل روابط با اطرافیان، کار یا سلامتی میشود.
در واقع، فرد به استفاده از اینترنت وابسته میشود و بهتدریج، زمان بیشتری برای استفاده از اینترنت نیاز دارد تا به همان سطح روحیه بالا برسد. معیارهای اعتیاد به اینترنت به ترتیب زیر هستند:
1.اشتغال فکری با اینترنت یا بازیهای اینترنتی
2.علائم مبنی بر ترک، وقتیکه اینترنت در دسترس نباشد
3.ایجاد تحمل(فرد لازم است زمان بیشتری را با اینترنت سپری کند تا به همان سطح احساس خوب قبلی برسد)
4.از دست دادن دیگر علائق
5.تلاشهای ناموفق برای کنترل کردن میزان استفاده از اینترنت
6.استفاده از اینترنت برای بهبود خلق یا فرار از روحیه غمگین
هنوز مشخص نشده که این اختلال، یک بیماری جداگانه است یا اینکه ادامه یک بیماری روانی یا رفتاری قبلی است. بهعنوانمثال، فردی که مدام در اینترنت به دنبال بازیهای قمار است، ممکن است دارای اختلال «قماربازی بیمارگونه» باشد که یک بیماری شناختهشده روانی است.
در بسیاری از موارد افراد به دلیل افسردگی، اضطراب، اختلال کنترل تکانه و یا برای فرار از یک موقعیت ناخوشایند به استفاده بیشازحد از اینترنت پناه میبرند.
در برخی از پژوهشهای اجتماعی، افراد علل گرایش به اینترنت را، احساس راحتى با آن و برقرارى روابط آسان با دیگران ذکر کردهاند، ولى باید توجه داشت که صرف وقت زیاد و سرگرمى با فعالیتهای بیهوده، داراى عواقب و پیامدهاى منفى بسیارى است. از جمله میتوان به چند مورد زیر اشاره کرد:
انزواى اجتماعى: صرف وقت زیاد با این فعالیتها انسان را از محیط اطراف خود غافل کرده و در بلندمدت به روابط صمیمى میان آنها ضربه میزند. درحالیکه، ما بههیچوجه مجاز نیستیم که نسبت به ارتباط با والدین و دیگر اعضاى خانواده بیاهمیت باشیم.
فروپاشى نظام خانواده: گذراندن بیشتر اوقات با دیگران اهمیت خانواده را در نظر انسان کاهش داده و موجب ازهمپاشیده شدن خانوادهها میشود.
تخریب شخصیت افراد: شخصیتهایی که در این دنیاى مجازى ظاهر میشوند، اغلب تصنعى و کسانى هستند که خود را از دنیاى واقعى محروم کرده و به یک صفحهنمایش کوچک محدودشدهاند. طبیعى است که چنین افرادى سعى میکنند خود را بهگونهای عرضه کنند که در نظر دیگران بهتر جلوه کنند.
به هم خوردن روابط کارى: افراد معتاد به اینترنت به دلیل بیخوابی و کمخوابیهای فراوان نمیتوانند بهموقع سرکار حاضر شوند و در صورت تکرار چنین بینظمیهایی، از کار اخراج شده و شرایط مطلوب زندگى را از دست خواهند داد.
پرسش مسابقه
کدامیک از معیارهای اعتیاد به اینترنت نیست؟
الف)علائم مبنی بر ترک، وقتیکه اینترنت در دسترس نباشد
ب)بیخوابی و کمخوابیهای فراوان
ج) تلاشهای ناموفق برای کنترل کردن استفاده از اینترنت
د) استفاده از اینترنت برای فرار از روحیه غمگین
نحوه شرکت در مسابقه
برای شرکت در این مسابقه میتوانید پاسخ خود را به شماره 09306032197 همراه با نام و نام خانوادگی و ذکر «مسابقه دانستنیهای انتظامی» پیامک کنید. ضمناً آخرین مهلت شرکت در مسابقه 10 روز پس از چاپ است.
نام برنده مسابقه پیش و نحوه دریافت جوایز
محمدرضا علینقیان. برگزیده عزیز شما میتوانید برای دریافت جایزه خود ضمن تماس با شماره 21825602 و به همراه داشتن کارت شناسایی، به معاونت اجتماعي فرماندهي انتظامي استان واقع در میدان امام مراجعه کنید.(نهایت فرصت دریافت جایزه دو هفته پس از چاپ است و پاسخ هفته گذشته گزینه ۲ بود.)
معاونت اجتماعي فرماندهي انتظامي استان اصفهان
اداره آموزشهمگاني