کموبیش در سطح شهر پوسترهای جشنواره «تبوتاب» به چشم میخورد؛ بهخصوص در نزدیکیهای پل شهرستان که محل برگزاری آن است یا شاید هم بیشتر در فضای مجازی تبلیغاتش دستبهدست شده است.
دختربچههای دبستانی با مانتو و شلوار و مقنعه مدرسهشان، مثل آدمبزرگها در کنار پدرهایشان روی صندلی نشستهاند و چای و بیسکویت میخورند.
چهلوسومین جشنواره فیلم فجر پس از کشوقوسهای فراوان، حدود 10 روز پیش به پایان رسید.
رضا بدرالسما، نگارگر برجسته اصفهانی، به مناسبت ولادت حضرتعباس(ع) و روز جانباز، تابلوی جدیدی خلق کرده است که به تجلیل از جانفشانیهای جانبازان دفاعمقدس اختصاص دارد.
«فروشکست» نمایشی است که بحران فرونشست اصفهان و تهدید فروپاشی اجتماعی و فرهنگی این شهر را به تصویر میکشد. این نمایش با تمرکز بر هویت اصفهانی و آسیبهای ناشی از بحران آب، پرسشهایی جدی را درباره آینده شهر مطرح میکند.
دنیای خلاقیت، بازی و سرگرمی، دنیایی بهظاهر کودکانه است؛ بچههایی که به طریقی سرگرم اسباببازیها شده و از زمان و مکان اطرافشان فارغ میشوند.
خانواده بهعنوان کوچکترین واحد اجتماعی نقش عمدهای در پیدایش جامعه و عملکردهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی آن دارد. بر اساس بنیاد خانواده است که جامعه و جوامع بزرگتر بشری آغاز میشوند.
شورای عالی انقلاب فرهنگی، عنوان پرابهتی است؛ عنوانی برای شورایی که مسیر حرکت فرهنگی کشور در آن رقم میخورد.
وارد رستوران که میشوم، فضای گرم و مطبوعش حسابی حالم را جا میآورد. هیترهای برقی بالای سرمان با آن سرخی آتشینشان، هوای سرد را در خود بلعیدهاند و محیط را آماده استراحت و لذت کردهاند.
«در عرض ۱۱ ثانیه تمام معیارهای انسانی، اجتماعی و قانونی یک شهر عوض شد. اینطور برایتان بگویم که بعد از زلزله، ۳۱۲ تا از شمارههای گوشی من پاک شد. همگی در زلزله رفتند.» اینها را حامد عسگری میگوید.
سرپرست مرکز تخصصی بانوان آفتاب با بیان اینکه اصفهان، الگوی برنامههای مؤثر در دیگر شهرهاست، گفت: برخی از شهرها درصددند تا تجربههای اصفهان را عملیاتی کنند.
زنان نیمی از جامعه انسانی را تشکیل میدهند. امروزه در همه جوامع نقش و جایگاه انسانی زن بهعنوان یکی از ارکان و محورهای توسعه پذیرفته شده است.